Fun,  Gift Guides

Unboxing video: Expeditie Robinsons Laurie Scheerder

Een unboxing video is altijd leuk om naar te kijken. De mysterie van de doos is altijd spannend, maar toch super leuk om naar uit te kijken. Vooral als het een unboxing is door iemand die iedereen kent. Ik weet niet hoe het met jullie Expeditie Robinson fanaten zit, maar hier bij MegaGadgets hebben wij een aantal die-hard ER fans. Zij zitten elke week aan de buis geklemd voor de nieuwste aflevering. Conspiracy theories worden besproken en heftige discussies ontstaan over wie de winnaar moet zijn van dit seizoen.

We waren dan ook super enthousiast toen we een samenwerking aangingen met oud deelneemster Laurie Schreeder. We hebben haar een aantal producten opgestuurd om uit te testen. In dit filmpje kun je haar HILARISCHE reactie terugzien. Ik zou zeggen zet de popcorn maar alvast klaar en veel kijkplezier!

Unboxing video: Laurie Schreeder

De popcorn zal inmiddels wel op zijn en aan Laurie’s enthousiaste reactie te zien waren de producten een groot succes. Het was overduidelijk wat de winnaar is geworden, want heel eerlijk..wie wilt nou geen zeemeermin zijn!

Ohkeeee..Omdat we jullie zoooo nieuwsgierig hebben gemaakt naar deze awesome producten, we hebben ze hieronder nog een keer voor je op een rij gezet ­čśë

  1. Zeemeermin Deken
  2. Grippy Shower Buddy
  3. Lap Desk Lapzer Mini
  4. Tissue Box Kat
  5. Flamingo Pantoffels

Heb jij binnenkort weer een verjaardag van een vriend(in) of een familielid? Wij weten hoe moeilijk het soms kan zijn om het perfecte verjaardagscadeau uit te zoeken. Wil je geïnspireerd raken voor een leuk en origineel cadeau idee? Lees dan meer van onze gift guide blogs voor de handigste cadeautips!

Gift Guide
%d bloggers liken dit: