breaking news New

Trebs Sorbet ijsmaker

Zomer komt eraan!

Ja ja, de zomer is onderweg en we zijn ons allemaal weer klaar aan het maken voor het heerlijke weer wat gaat komen. Sterker nog, het heerlijke weer is er al! Tijd om dus een ijsmachine in huis te halen om mee af te koelen. Van MegaGadgets mocht ik de Trebs Sorbet ijsmaker uitproberen en aan jullie laten zien hoe of wat. Hier gaan we dan.

De onderdelen

De Sorbet ijsmachine is gemakkelijk in elkaar te zetten zodra je het apparaat in huis hebt. Het bestaat uit 5 onderdelen waarvan alles al in elkaar zit zoals je op de linkerfoto ziet. Deze onderdelen zijn allemaal uit elkaar te halen om de ijsmachine makkelijk schoon te maken en daardoor dus goed te onderhouden is. Vrees niet, de rechter foto met de 5 onderdelen ziet er misschien ingewikkeld uit, het is echter slechts een kwestie van in elkaar draaien wat maar op 1 manier kan.

Hoe het werkt

Ik heb een video opgenomen om te laten zien hoe de ijsmachine werkt. Het is geen professioneel filmpje en ik maak het ijs ook niet zoals het op de verpakking staat maar dat neemt niet weg dat het een handig dingetje is om heerlijke ijs mee te maken.

sorbetijs-makerIn de video hierboven laat ik in een kort moment zien hoe de ijsmachine werkt. Dit doe ik o.a. met bevroren yoghurt, bevroren frambozen en bevroren bananenstukjes. Alle soorten fruit kan je in de winkel al bevroren vinden. Of vers kopen, in stukjes snijden en zelf in de vriezer leggen. Ik doe er een scheutje Vanille Aroma bij voor wat extra smaak. Er staan verschillende recepten in het bijbehorende boekje die ook sinaasappels bevatten, appels, mango’s en nog meer. Natuurlijk kan je ook zelf combinaties verzinnen en uitproberen. Wie weet ontdek je op die manier een unieke ijs smaak die alleen jij zo goed weet te maken.

Hopelijk hebben jullie wat aan deze kleine “review” over de Trebs Sorbet ijsmaker. Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

%d bloggers liken dit: