breaking news New

Neopine full face snorkelmasker

Een revolutie op het gebied van snorkelen! Het Neopine full face snorkel masker zorgt voor een geheel nieuwe snorkel ervaring. Met zijn revolutionaire ontwerp zal het Neopine snorkelmasker je optimaal laten genieten van al het vele moois in de zee.

De bodem van de zee ontdekken op die prachtige vakantie bestemming, of natuurlijk de bodem van het buurtzwembad. Snorkelen is voor veel mensen een leuke bezigheid op bijvoorbeeld die welverdiende vakantie. Maar met de conventionele snorkelbril krijg je nooit de hele ervaring mee. Zo heb je vaak last van een beperkt zichtveld, oncomfortabele rubberen hoofdbandjes en een snorkel pijp die weinig lucht door laat. Met het Neopine full face snorkelmasker is dit allemaal verleden tijd.

Het snorkel masker

Het Neopine snorkel masker heeft een groot helder kijkscherm voor een 180 graden kijkveld, om alle pracht van de zee bodem te kunnen bewonderen. Dit alles met hoog comfort, door de rekbare stoffen banden waarmee je het masker bevestigd. Met de Easybreath technologie hoeft u niet meer door een snorkel mond te ademen, maar kunnen mond en neus vrij ademen binnen het masker. Daarnaast zorgt de speciale snorkel pijp ervoor dat er geen water in het masker komt zodra je onderwater duikt. Al deze toepassingen zorgen voor een fantastische duik ervaring!

Neopine full face snorkelmaskerEen product van hoge kwaliteit

Naast de geweldige functies van het masker is deze ook nog een van hoge kwaliteit! Het full face snorkel masker is gemaakt van hoogwaardig polycarbonaat, dat zorgt voor een bijna onbreekbaar scherm. Ook is er geen zorgen voor condens op het kijkscherm door de dualflow antifog luchtkanalen. Naast deze functies is er ook nog mogelijkheid om actie camera’s op het masker te bevestigen door middel van de universele camera mount. Zo wordt het mogelijk om al je duik mooie avonturen vast te leggen en hierdoor nooit meer te hoeven vergeten.

Nu te bestellen bij MegaGadgets in 3 verschillende kleuren en 2 maten!

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

%d bloggers liken dit: