Moederdag Cadeau
Gelegenheden,  Moederdag

Moederdag voor Fitness Mama’s: Hoe pak je het aan?

EĆ©n van de type moeders die we in ons eerdere blog “Moederdag: Hoe pak je dat aan voor jouw mama?” hebben beschreven is natuurlijk de fitness mama. Steeds vaker zie je hele stoere vrouwen moederschap combineren met een healthy lifestyle. Dus heb jij een wat actievere moeder die continue in beweging is en er niet van houdt om stil te zitten? Wij hebben voor jouw fitness mama de leukste activiteiten uitgezocht om haar een perfecte Moederdag te bezorgen! Je leest het hier!


Een goede start is het halve werk..

Moederdag begint natuurlijk wanneer je moeder haar bed uitkomt. En wat is nou een beter Moederdag cadeau dan een heerlijk ontbijt op bed! Begin haar dag met een stevig ontbijt voor de nodige energie, die heeft ze immers hard nodig om de rest van de verassings dag vol te houden ;). Denk aan een goed gekookt ei en een vers glaasje sinaasappelsap. De tweede stap is je moeder actieve kleding aan laten trekken, cuz she will need that šŸ˜›

Bestemming is..

Zuid – Limburg 

Landgoed Terworm, Kasteel Eyckholt, Heerlen, Mijnstreek, Limburg, Nederland, Europa

De navigatie aan naar Zuid-Limburg en gaan met die banaan! In Zuid-Limburg kun je genieten van de heuvels en prachtige ruĆÆnes van kastelen.
Het is belangrijk dat je vroeg vertrekt! Natuurlijk ligt het eraan waar je woont, maar als het niet in de buurt ligt, is het wel belangrijk om zo vroeg mogelijk te vertrekken zodat jullie volledig van de route te genieten. Het mooist is natuurlijk om in de middag zon van de kastelen te genieten. Eenmaal aangekomen op jullie bestemming, kun je je route instellen en fietsend genieten van de natuur van Valkenburg.

Paardrijden op de Wadden

Paardrijden op Texel, Waddeneilanden

Houdt je moeder van paardrijden en wilt ze dit op de meest mooie manier doen? Dan is het een idee om naar de wadden eilanden te gaan! Je hoeft geen professionele paard-rijdster te zijn om dit te kunnen doen, je kunt natuurlijk ook als beginner dit spannende avontuur aangaan! Na afloop kun je lekker met je moeder genieten van een glas wijn aan het strand terwijl jullie de uitzicht bewonderen.

Indoor Skydiven 

Oke, eerlijk is eerlijk… De eerste 2 activiteiten zijn hartstikke leuk om te doen samen met jouw fitmama, maar we hebben ons nog wel een beetje ingehouden. But we saved the best for last!

Creƫer een ultieme herinnering met jouw moeder door samen de adrenaline en het plezier van skydiven te beleven. Voor de echt stoere mama kunnen jullie dit natuurlijk meteen vanuit de lucht te doen. Maar voordat jullie opeens besluiten om uit een vliegtuig te springen, misschien wel handig om dit eerst binnen te doen. De simulant geeft de mogelijkheid om het plezier te beleven van skydiven zonder echt uit een vliegtuig te springen, wel zo prettig.


Een origineel Moederdag Cadeau

Nu je de nodige inspiratie hebt gevonden voor een avontuurlijke Moederdag met jouw mama, het enige wat nog resteert is natuurlijk een bijpassend cadeautje! We hebben hieronder een aantal originele Moederdag Cadeau ideeƫn voor je op een rij gezet.

Lama Pantoffels
Donut Speaker
Sushi Set
Kat Speaker
%d bloggers liken dit: