Gelegenheden,  Gift Guides,  Moederdag

Moederdag cadeaus – De top 5 gifts voor je moeder

Het is bijna zover. De dag van alle moeders! Voor de kinderen is het tijd om mama even lekker in de watten te leggen. Daarnaast is het een prachtig moment om een mooi gebaar te maken met een cadeau. Vind jij het ook zo lastig om iets uit te kiezen? Dat weten wij bij MegaGadgets maar al te goed. Daarom hebben wij de top 5 Moederdag cadeaus voor je op een rij gezet om jouw mama een extra speciale dag te bezorgen 😉


5. Thee ei – Hart

Thee ei - Hart mooi cadeau voor je moeder

Is jouw moeder ook zo’n theeleut? Dan is het natuurlijk ideaal als zij haar favoriete thee in stijl kan drinken. Vul de Thee ei – Hart met de lekkerste thee smaken zoals Oma’s Appeltaart Thee, Relaxing Thee of Marokkaanse Munt is en geniet samen op de bank van een heerlijk kopje thee terwijl je haar vertelt hoeveel je van haar houdt.

4. Warmtekussen Hart

Moederdag cadeaus- top 5

Wat een hartverwarmend cadeau is dit! Een heerlijk warm kussen die naar lavendel ruikt! Heeft je moeder het altijd koud? Doe het Warmtekussen Hart even 2 minuten in de magnetron en je hebt een heerlijk warm kussen voor een uur! Met dit mooie hart kun je ook nog is vertellen hoeveel je van je moeder houdt!

3. Wijnfles en Wijnglas Houder Set

Moederdag cadeaus - top 5

Moeders staan er om bekend dat ze van een heerlijk glas wijn houden. Wat is leuker dan een cadeau die haar helpt bij haar favoriete hobby: wijn drinken. Met de Wijnfles en Wijnglas Houder Set laat je je moeder op alle plekken genieten van een goed glas wijn. Plan een moeder-dochter of moeder-zoon dagje waarbij jullie heerlijk in het park genieten van een heerlijk glaasje wijn tijdens een gezellige picknick.

2. Fotolijst – LED

Moederdag cadeaus - top 5

Een moeder wilt uiteindelijk niets liever dan jouw aanwezigheid in haar leven. En wat is nou beter dan een prachtig foto van haar favoriete dochter of zoon! Mooie herinneringen van jullie favoriete moment vastgelegd en ingelijst in deze Polaroid Fotolijst – LED is dan ook hét ideale cadeau voor jouw moeder. Het zal dan ook extra stralen op het dressoir of haar nachtkastje. Zo kan je moeder alle mooie herinneringen terughalen met dit origineel cadeau!

1. Sushi set – 2 Personen

Moederdag cadeaus - top 5

Een moeder heeft niets liever dan tijd doorbrengen met haar kinderen. Of dit nou in een duur restaurant is of thuis gezellig op de bank, zoals jullie samen zijn is zij gelukkig. En wanneer je sushi aan de planning toevoegt, dan weet je zeker dat haar dag niet meer stuk kan! Houd een gezellige sushi dag met je mama en maak samen de lekkerste sushi gerechten waar zij van houdt. Met deze luxe en stijlvolle Sushi set – 2 Personen belanden jullie in een Japanse sfeer en heeft jouw moeder een perfecte dag achter de rug!


Heb jij nog geen perfecte cadeau voor je moeder? Neem dan een kijkje in ons Moederdag Cadeau voor de leukste en origineelste cadeaus voor de meeste speciale persoon in jouw leven: MAMA!

%d bloggers liken dit: