Moederdag - kokende mama | MegaGadgets
Gelegenheden,  Moederdag

Moederdag Cadeau tip voor de Traditionele Mama!

Vorige week hebben wij natuurlijk de Fitness Mama’s onder de aandacht gebracht en leuke tips gegeven voor een actief Moederdag Cadeau. Deze week gaan we aandacht besteden aan een Moederdag cadeau tip voor de Traditionele mama. 


Taarten, Cupcakes, Koekjes..SUGAR RUSH!

Wat is nou een betere Moederdag Cadeau Tip dan samen met je moeder genieten van heerlijke zoetigheden. Breng de dag samen door in de keuken en bak de lekkerste gebakjes waar je samen van kunt genieten. Dit is de perfecte gelegenheid om jouw moeders geheime bak recepten te leren die je later zelf kunt gebruiken. En het is natuurlijk gewoon super gezellig om de hele dag met je moeder door te brengen. Suiker en mama’s liefde = de ultieme Moederdag Cadeau!

Moederdag sugar rush
Sushi Time!

Als jij en jouw moeder geen zoetekauw zijn, dan zijn er ook andere manieren om samen tijd door te brengen in de keuken. Houden jullie allebei van sushi? Of misschien hebben jullie het nog nooit gegeten en willen jullie het proberen. Het is een idee om samen sushi te maken met je moeder. Dit hoeft ook helemaal niet moeilijk te zijn. Je kunt de ingrediënten in zowel elke supermarkt vinden. Als je het écht lekker wilt maken, kun je bij de Aziatische supermarkt een pak van 5 kg aan sojabonen halen. Hier kun jullie de hele avond aan knabbelen!

Moederdag Cadeau - Sushi
Netflix en Chill met mama

Een classic Rom-Com film (Serendipity, The Notebook of Pretty in Pink), een bakje popcorn, mini chocolade fondue en een heerlijk kaasplankje..laat de movie night maar beginnen! Oh, vergeet niet de zakdoekjes erbij te houden, want aan het einde van The Notebook houdt niemand het nog droog! En jij dacht dat thuis blijven saai zou zijn.

Moederdag Cadeau Tip Snacks
Game Night!

Niets is gezelliger dan een ouderwets spelletjesavond met de familie. Want heel eerlijk..welke moeder houdt er nou niet van om tijd door te brengen met haar kinderen!? Maak het zo gek als je wilt met de leukste bord- of kaartspellen. Houdt jouw familie wel van een drankje op z’n tijd, maak game night dan nog spannender met gekke drankspellen. Pak de klassieke “Mens Erger Je Niet” en laat het spel beginnen.

Moederdag Cadeau - Drinking Ludo

We said it once, we’ll say it again..moeders zijn speciaal en verdienen dan ook een super speciale Moederdag. Heb je inspiratie opgedaan en ben je nog op zoek naar een leuk en origineel Moederdau Cadeau? Bij MegaGadets hebben wij voor iedere moeder een bijzonder cadeau!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: