breaking news New

Laser Keyboard

Zoals jullie misschien al gezien hebben is er een vet stoere Laser Keyboard op de markt waarmee je in een handomdraai een toetsenbord voor je neus kan toveren. Voor zowel je tablet, je mobiel of zelfs voor je PC. Ik heb zo’n Laser Keyboard mogen ontvangen om uit te proberen en jullie te vertellen wat ik ervan vind. Lezen jullie mee?

Ontvangen

De Laser Keyboard komt in een kleine verpakking waar een kabel in zit om het aan te sluiten aan je PC. Natuurlijk zit er ook een handleiding bij waarin wordt uitgelegd hoe je het aan kan sluiten via de kabel of via Bluetooth. Persoonlijk ben ik meer van de kabels ipv draadloze items. Met name omdat ikzelf altijd veel pech heb met draadloze toetsenborden, muizen, etc. Maar ik moet eerlijk zeggen dat de Bluetooth functie erg goed werkt. Geen foutmeldingen, makkelijk geregeld. De simpelste ziel zou deze Laser Keyboard kunnen aansluiten bij wijze van. Dat is in mijn ogen al een grote pluspunt!

Gebruiken

De Laser Keyboard is een klein apparaat wat met een laser de vorm van een toetsenbord voor je neus neerstraalt. Dit kan op een bureau zijn, op de salontafel, je eettaffel of zelfs op de grond. Als het maar een platte ondergrond is en je goed het toetsenbord kan zien. Wanneer je via kabel of Bluetooth bent aangesloten kan je gelijk beginnen. Bij elke toets die je indrukt maakt het toetsenbord een geluidje. Op deze manier weet je dat je daadwerkelijk een ‘toets’ indrukt. Wat ook erg tof is is dat de Laser Keyboard de oppervlakte ‘ziet’ waar het de toetsenbord op uitstraalt. Het past dan ook als het ware de grote van je toetsenbord aan op het vlak wat voor het ding ligt. Slim dingetje!

Om een iets beter beeld te creëren van het toetsenbord heb ik een korte video gemaakt waarin ik laat zien hoe het tikken op dit toetsenbord in zijn werking gaat. Hopelijk hebben jullie er iets aan!

Bestellen

Mocht je geïnteresseerd zijn in de Laser Keyboard, of lijkt het je leuk om het als cadeau te geven klik dan hier om meer informatie te vergaren over deze stoere gadget. Op dit moment is het te koop voor 99,00 i.p.v 179,00 dus sla je slag!

 

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

%d bloggers liken dit: