breaking news New

Het GoPro tijdperk…

Er is een tijd aangebroken dat iedereen elke dag wel een foto of video maakt, bekijkt, post en deelt op social media. Wie gaat er tegenwoordig de deur uit zonder zijn mobieltje? Of wie gaat er nog op vakantie zonder camera? Zeg nou zelf, jij laat toch zeker ook je camera niet thuis zo zonder dat het thuisfront mee geniet met elk detail van jouw fantastische vakantie? Nee, natuurlijk wil jij ze alles laten zien, horen en voelen!

De GoPro Hero 4

goproDe makers van de GoPro series hebben daar heel slim op ingespeeld. Zij hebben een dusdanig kleine camera weten te ontwikkelen, met de specificaties van een volwaardig fototoestel en videocamera in één. De afmetingen van deze gadget zijn 4,1 (H) x 5,9 (B) x 2,9 (L) cm  en is welgeteld 83 gram!

Dat wil zeggen dat ze in nog geen 6 cm² een opname resolutie hebben weten te proppen van 720p/1080p (HD) en 4K (Ultra HD). Met deze specificaties zullen ze thuis gegarandeerd mee zweten bij het filmpje van jou bungeejump!

Eindeloze mogelijkheden…

De GoPro Hero series hebben allemaal extra attributen. Zo zit er standaard een ´Case´ bij die het mogelijk maakt om tot wel 60 meter diepte (ja, je leest het goed, diepte) te filmen! Wat dit dus ook de ideale onderwater camera maakt. Filmpjes en foto’s van je duik trip, foto’s van het zwembad bij het hotel of de ultieme waterglijbaan foto’s voor op je Facebook. Het kan allemaal (En nog véél meer!) met de GoPro Hero Series! Je hebt er al een vanaf €209,-

Tip! Koop hier een net zo goeie Sport camera voor maar € 49,95 i.p.v. € 69,95!

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

%d bloggers liken dit: