breaking news New

Dag van de Watermeloen bij MegaGadgets! 🍉

‘I’ve been drinking.. Watermelon.’ Watermeloen is elke zomer de liefde van velen. Zoet, kleurrijk, LEKKER! Vandaag is het internationale watermeloen dag. Een blog over de leukste watermeloen producten van MegaGadgets kan dan natuurlijk niet ontbreken.

watermeloen snijderWatermeloen snijder

Een meloen snijden op zijn best. Sneller, makkelijker en een schoner aanrecht als resultaat. Wat wil je nog meer!? Snij een plak van de bovenkant en onder af en druk de snijder door de meloen. Supersimpel! Je kunt direct beginnen met eten. De dag is te mooi om veel tijd te besteden aan het snijden van een (water)meloen. ‘What do we want!? WATERMELOEN! When do we want it!? NOW!!’ Bekijk het product hier. Benieuwd naar andere fruit snij hacks? Lees hier de blog.

Watermeloen Tapwatermelon-keg-5

Het nieuwste watermeloen product in ons assortiment: de watermeloen tap. Wellicht heb je wel eens filmpjes voorbij zien komen over de tap, maar misschien ook niet! Met de tap kan jij drinken uit een meloen. Waarom? Omdat het er  superleuk uitziet! Het is een leuke centerpiece voor een feest of een zomeravond. Daarnaast krijgen je drankjes en cocktails een extra smaak. De tap is makkelijk aan te brengen op elke (type) meloen en zelfs op een pompoen! TIP: Watermeloen shake: Scoop de meloen van bovenaf leeg en gooi de stukken in de blender. Voeg een beetje water toe en gooi de shake terug. Op en top watermeloen! Bekijk het product hier.

Watermeloen tappking Kit voor fruitdrankjes en cocktails

Opblaasbare watermeloenKnipsel

Dit item kan niet ontbreken in de beste meloen producten van MegaGadgets. De floaties zijn helemaal hot en je kunt gelijk zien waarom. De leuke kleuren zorgen voor de leukste foto’s. Daarnaast zie jij er superleuk uit op het water met de inflatable. De watermeloen is groot genoeg voor 2 personen wat het luieren extra leuk maakt. Bekijk het product hier.

Claim nu jouw 10% korting op de Mini IJs Gril!

Fijne watermeloen dag! 🍉

 

 

 

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

%d bloggers liken dit: