breaking news New

Vakantie Tips

Er zijn zoveel verschillende soorten vakanties dat het bijna teveel is om op te noemen. Op vakantie gaan is een perfecte ontsnapping van je dagelijkse (saaie) leventje. Even hélemaal weg van alles. Dat betekent niet dat er een hoop aspecten zomaar wegvallen. Daarom hebben wij wat handige vakantie tips op een rijtje gezet.

Vakantietip 1: Drinken

Om de dag goed door te komen in een warm land is het belangrijk dat je voldoende drinkt. Het liefst iets lekker kouds natuurlijk! Veel geld besteden in kleine winkeltjes is niet altijd nodig.

 • Vul daarom bijvoorbeeld een half flesje water en stop hem in de vriezer. In de ochtend vul je het flesje bij tot de rand. Zo blijft je water de hele dag door koud in plaats van een uurtje. Voor een nog beter effect kan je een koeltasje aanschaffen. Klein of groot, je vind ze echt overal.
 • TIP: In plaats van koelelementen kan je een heel flesje met drinken bevriezen.
 • Verblijf je in een koud land? Check de temperaturen! Het kan zomaar zijn dat je al je drinken lekker buiten kan laten staan.

Vakantietip 2: Eten

Eten is vaak een belangrijk deel van je vakantie. Of het nou een zonvakantie, sportvakantie of stedentrip is. Wanneer je niet teveel geld wilt besteden aan eten maar aan andere leuke activiteiten, komen deze tips goed van pas.

 • Vindt een grote supermarkt in de buurt waar je eten en drinken kan inslaan. Bij zulke winkels is alles vaak goedkoper dan bij kleine winkeltjes op desbetreffende bestemming.
 • Daarnaast kan het slim zijn om met je gezelschap af te spreken hoe vaak jullie uit eten kunnen en bij wat voor soort restaurantjes (€/€€€). Dan weet je in ieder geval waar je aan toe bent.
 • Veeeelsteveel eten besteld in een restaurant en heb je een koelkast en of magnetron op je verblijfsplek? Neem het lekker mee! Zo kan je nog langer genieten van restaurant eten in plaats van een broodje kaas!😜
 • Op stap met kinderen? Als het kan is het slim om kleine snackpacks te maken. kleine zakjes snoep en koekjes in plaats van de hele zak op in één keer!
 • Leer de buitenlandse benamingen van eten als je specifieke voedsel allergieën hebt. Zo leg je makkelijker uit waar ze in de keuken op moeten letten.

Vakantietip 3: Activiteiten

Plannen, plannen, plannen. De meningen zijn vaak verdeeld over het plannen op een vakantie. Wel plannen of laat je alles maar op je afkomen? Op wat voor vakantie dan ook, plannen kan altijd positief uitpakken als je het maar slim doet.

 • Bespreek met de personen met wie je op vakantie gaat wat iedereen wilt doen (en hoe vaak).
 • Bespreek het budget voor de vrijetijdsbesteding
 • Verdeel je activiteiten over dagen, maar hou wat dagen over om lekker spontaan te doen!

Vakantietip 4: Beachfun

Heerlijk zonnen op je luchtbedje om een mooie tan te krijgen, of gewoon voor de fun. Superleuk! Wanneer het eenmaal tijd is om naar huis te gaan loop je helaas maar te sjouwen met dat ding.. Maar het was het waard voor de dag. Het volgende probleem is het mee naar huis nemen van je inflatable. Is je inflatable zó leuk dat je hem echt niet wilt achterlaten? Denk hierbij aan een leuke flamingo, zwaan of pegasus. Stop een tandenstoker door het blaasgedeelte totdat die in de holle opening zit van het luchtbed. Het lucht gaat er nu veel makkelijker en sneller uit. Na een uurtje kan je het laatste lucht eruit halen om je luchtbed uit te vouwen. Supersimpel!

Claim nu jouw 10% korting op de Mini IJs Gril!

We hopen dat we hebben kunnen helpen met deze handige vakantie tips.

Goodluck😘

 

 

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

%d bloggers liken dit: