breaking news New

Survivaltips voor Koningsdag 2017!

Oranjedag staat weer bijna voor de deur. De afgelopen jaren was dit een dag van zon, regen en wolken net als dit jaar, maar laat het gekke weer niet je partymood verpesten! Festival en feestgangers opgelet, deze items en tips zorgen ervoor dat jouw Koningsdag helemaal perfect wordt dit jaar! Ben jij er al klaar voor?

Survivaltips – Overleef …

#1 – De kou

De kou tegengaan? Kleed je dik aan zodat je het niet koud krijgt! Ja alcohol houdt je warm, maar daar zal je het niet altijd mee redden… TIP: Draag een shirt of hemdje onder je outfit die je kunt weggooien mocht het te warm worden! Niet je dure shirt van Trasher of Kenzo..

#2 – De regen

Neem een poncho mee! Let’s keep it real.. We wonen nou eenmaal in Nederland, waar het een bijzondere gebeurtenis is als het gedurende en langere tijd niet regent. Neem The Flying Dutch als voorbeeld; afgelopen jaar bleef het maar regenen. Dit verdeelde de feestgangers in 2 groepen: mensen met een poncho die door gingen met feesten en mensen die naar huis renden om hun doorweekte kleren uit te kunnen trekken. Dont be one of them!

#3 – De dag met je telefoon

Ben je meer het type die wilt genieten van het festival of feest of wil je daarbij ook alles vastleggen voor Snapchat, Youtube en Facebook? Daarbij zijn er een hoop telefoons waarbij (helaaaas) de batterij het steeds slechter gaat doen. Neem een draagbare oplader mee! Ze zijn er in alle vormen en maten. Denk hierbij aan de leuke Unicorn Powerbank of de Solar Charger. Deze laatste is vooral handig voor festivals, zo kan je hele feestgroep mee profiteren van de oplader.

#4 – De loneliness

Vrienden kwijt? het gebeurd iedereen.. Spreek VOOR je van het festival gaat genieten een plek af voor wanneer er iemand kwijt is. Een eeuwenoude afspraak, but it saves lifes! 

Claim nu jouw 10% korting op de Mini IJs Gril!

#5 – Het waterprobleem

Het is algemeen bekend dat het drinken op een festival erg duur kan zijn. Velen van ons zullen dit wel herkennen; ben je klaar met alle alcoholische en zoete drankjes, wil je even een flesje water aan de haak slaan, krijg je er geen dop bij!? Daar sta je dan, met een halve liter, gedwongen om het allemaal direct op te drinken. Toch is hier een oplossing voor. Je mag dan wel geen drinken meenemen naar het festival, met een Opvouwbare Waterfles kun je hem simpelweg vullen wanneer je al binnen bent!

#6 – Girlsready

One extra(especially) for  the ladies! Dat moment dat je na alle wachtrijen eindelijk naar het toilet kunt, en er geen wc papier is.. Simpele tip: Neem ALTIJD een pakje zakdoekjes mee als je naar een festival gaat!

 

Op de hoogte blijven van MegaGadgets Blogs? Abboneer je dan snel onderaan de pagina!

 

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

%d bloggers liken dit: