breaking news New

Summer Time! Zomer bij MegaGadgets

SUMMER!! Ik kan met een gerust hart zeggen dat de meeste mensen wel van de zomer houden. Het heerlijke zonnetje, het warme zand, de verkoelende zwembaden en de mooie stranden. Met de volgende items kom jij de  zomer gegarandeerd door.

Inflatables

Inflatables zijn de trend van deze zomer. Enkele zie je erg vaak langskomen. Niet zo’n trendvolger? Wil je toch een beetje uniek zijn? Dan heeft MegaGadgets er een aantal unieke floaties voor jou die er leuk uit zullen zien op het water! De Watermeloen bijvoorbeeld, of wat vind je van een reuze flamingo? Check hier de blogpost over de opblaasbare luchtkussens.

Zwembad/strand accessoires

De bekendste activiteit van de zomer is lekker luieren aan het zwembad of op het strand, maar niet te vergeten: er zelf inspringen! Ook in het zwembad of in de zee hoef je je niet te vervelen. Neem eens een kijkje onder water en ontdek wat er te zien en vinden is. Nog leuker dan alleen kijken, film het om het later terug te kijken! Met de duikbril met go pro mount of duikmasker met go pro mount wordt dit alvast een heel stuk makkelijker voor je gemaakt.

quick-skewer-xlBarbecue musthaves

Vlees, heel veel vlees. Kip wordt het meest gegeten bij een barbecue, ondanks alle andere lekkernijen. Als jij je eigen saté wilt maken is de saté maker ideaal voor jou. Stop de stukjes vlees in de opening en maak hem dicht. Duw een satéstokje erdoorheen en je bent klaar! Alleen nog even opletten dat ze niet verbranden op de barbecue.. Bij een barbecue wordt naast het vele eten vaak een drankje gedaan, of het nou wijn, liqeur, een cocktail of bier is. Met de bierkoeler ijsemmer zorg je ervoor dat jouw drinken, ook non-alcoholisch natuurlijk, niet zo warm wordt als het heerlijke weer.

 

Claim nu jouw 10% korting op de Mini IJs Gril!

Sfeer makers

Hou jij ervan om op de warme zomeravonden lekker buiten te zitten. Tuin of balkon. Maak de avond net wat cozier en sfeervoller met leuke lichtjes, kaarsjes en wellicht een vuurtje. Deze lampionnen op zonne-energie zijn zuinig en ze zien er leuk uit!

summertime fb

 

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

%d bloggers liken dit: