breaking news New

Smiling Poo Emoji’s are taking over

Emoji’s.. We blijven ze gebruiken, waarschijnlijk vaker dan je denkt. Weet je even niet wat te zeggen? Emoji’s. Weet je even geen instagram caption? Emoji’s. Vorig jaar schreven wij een blog over de nieuwste Emoji Producten. Inmiddels zijn er al een hoop nieuwe producten bedacht om het dagelijks leven net een stukje leuker te maken. Volgens het team van MegaGadgets is de Smiling Poo Emoji 💩een van de meest geliefde emoji’s van het moment. Vind jij de Smiling Poo stiekem ook erg leuk? Bekijk dan snel de leukste Poo items hieronder!

Emoji powerbank Original

Tegenwoordig zijn we vrijwel áltijd online, waar je ook bent.  Veel telefoons houden het daarom ook niet de gehele dag vol om jou te voorzien in de leukste filmpjes, foto’s en memes. De batterij van je telefoon laat je dan wel eens in de steek, en gek genoeg altijd op het slechtste moment mogelijk. Precies wanneer jij iemand moet bellen of iets moet op zoeken sta je er helemaal alleen voor. Het is daarom een must om altijd een powerbank bij je te hebben! En waarom zou je een saaie powerbank uitkiezen als je ook de leukste Emoji Powerbanks kunt meenemen!?

 

Smiling Poo WC papier | Megagadgets

Smiling Poo Emoji WC Papier

Oké, de Smiling Poo Emoji is eigenlijk een bergje.. 🚽 Je weet wel. Eerlijk gezegd denken we daar bijna niet meer aan als we naar de emoji kijken. De emoji heeft als het ware zijn eigen imago gecreëerd. Toch moet je nooit vergeten waar je vandaan komt, dus zo gezegd zo gedaan; de Smiling Poo Wc Papier! Met deze wc-rol laat je elke toiletgebruiker lachen wanneer hij of zij op bezoek is. Er staan wel 7 verschillende Poo Emoji’s op de rol waardoor je elke keer weer verrast wordt! Aan wie zou jij dit geven?😜

Claim nu jouw 10% korting op de Mini IJs Gril!

 

Poo Slippers | Megagadgets

 

Emoji Poo Slippers 

Het is nog geen winter, maar deze sloffen zijn té leuk om te wachten met dragen! Deze sloffen zijn het ultieme cadeau voor een Smiling Poo lover. Met je blote voeten lopen op een ijskoude vloer is verleden tijd. Met je voeten omhult in de zachte stof paradeer je het huis rond met je warme voeten. Bekijk ze snel hier!

Bekijk hier de vorige blog over Emoji Producten! Welk Emoji Product zou jij aan iemand als cadeau geven?

 

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

%d bloggers liken dit: