breaking news New

Saté Maker getest

Megagadgets blijft maar verassen met een hoop unieke producten. Enkele producten verdienen het om getest te worden, zoals de saté maker. Is saté maken met dit product echt zo makkelijk en snel als lijkt? Blijf lezen voor het antwoord.

Wat is de saté maker?

De satémaker is zoals de naam al zegt, een saté maker. Je stopt je vlees, groente of vis in de holle opening. Dan knijp je deze dicht en steek je er een stokje of dergelijke doorheen. Deze komt er weer uit aan de andere kant. Je opent dan de satemaker en je hebt als het ware een saté. Het klinkt supermakkelijk! Bekijk het product hier.

Eerste indruk

Superhandig! Als een barbecue liefhebber kan dit wel eens goed van pas komen om tijd en moeite te besparen. Enthousiast begon ik met het maken van een barbecue spies. De kipblokjes en groente waren gesneden en klaar voor gebruik. Ik stopte het vlees in de houder en prikte er een satéstokje doorheen.

Resultaat

Wat me direct opviel was dat het stokje inderdaad aan de andere kant eruit kwam. Ik had daar nogal mijn twijfels over door de lengte (25 centimeter) van de gadget. Eenmaal geopend had ik inderdaad een mooie saté. Helaas zaten niet alle kipstukjes op de saté. Dit heeft vooral te maken met de grootte van de kipstukjes. Poging 2 met grotere kipblokjes ging perfect! Zoals vermeld op de site kan je de saté maker ook gebruiken voor snoep en fruit. Dit is getest door gebruik te maken van marshmallows. Erg lekker boven het vuur! En leuker als je er veel in één keer kunt opwarmen. Net als het vlees kreeg ik een mooie spies van snoep. De gasten vonden het superleuk om hun eigen snoep saté te maken. Je kunt het natuurlijk ook van tevoren klaarmaken.

Het product is werkelijk waar zo makkelijk als het lijkt. Het is zo gedaan en het geeft een mooi resultaat. Het enige aandachtspuntje is de grootte van product wat je erin doet.

Claim nu jouw 10% korting op de Mini IJs Gril!

 

 

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

%d bloggers liken dit: