Gift Guides

Paascadeautjes!

Zoals jullie vast wel weten is het bijna Pasen en dat moet natuurlijk gevierd worden. Met Pasen zorgen wij altijd voor een uitgebreid ontbijt en dat kan natuurlijk niet zonder leuke gadgets. Wij hebben een paar leuke tips om jouw passen nog leuker en vooral lekkerder te maken!

  1. Heerlijk warme chocomelk met de Choco Spoons. Neem een beker warme melk, doe de Choco Spoons erin en je hebt lekker warme chocomelk met een paastintje!
  2. Tijdens Pasen draait natuurlijk alles om lekker eten en vooral het paasontbijt om niet te vergeten. Maak een heerlijk gebakken ei voor je lieve familie in de Hartjes Pan.
  3. Ben je eigenlijk een liefhebber van een gekookt ei? Niet getreurd, wij hebben verschillende leuke gadgets om een gekookt eitje speciaal te maken. Met de Unicorn Eierdopje heb je magische eieren op tafel!
  4. Of maak een gekookt ei in de vorm van een hartje met het Eggpress Heart.
  5. Meer zin in wat zoets? Dan hebben wij natuurlijk ook iets lekkers voor je, namelijk het Chocolade ei met hamer of de Chocolade Pizza!

Ik hoop dat jullie door deze tips wat leuke ideetjes hebben gekregen voor Pasen en dat het dagen worden om nooit meer te vergeten. Ik wens jullie alvast een fijne Pasen!

%d bloggers liken dit: