breaking news New

De Nintendo Switch! Nintendo’s nieuwste item

Misschien heb jij hem al voorbij zien komen, de nieuwe Nintendo Switch!! De Nintendo Switch is de nieuwste gameconsole van Nintendo. Hij komt pas uit in maart 2017, maar wij laten nu al zien hoe hij eruit gaan zien en welke té leuke eigenschappen hij zal hebben.

De nadruk van de gameconsole ligt vooral op de ‘Switch’, het kunnen spelen op meerdere plekken op meerder manieren. De console bestaat uit de Joy-Con controllers, de Switch Console en de Switch Dock. Tenslotte is er nog een Pro Controller. Deze ziet en werkt net als de controller die je waarschijnlijk al gewend bent.

nintendoswitchcontroller1

De Joy-Con controller bestaat uit 3 onderdelen: De Joy-Con en de 2 Joy-Con onderdelen met de knoppen die je kunt loskoppelen. Wanneer je deze losse onderdelen koppelt heb je een controller. De Nintendo Switch Console is het LCD scherm van de console. Dit is het gedeelte waar je de spellen in moet stoppen. Door een klep aan de achterkant kan deze rechtop staan. De Switch Dock is aangesloten op een tv. Met deze 3 hoofdonderdelen kan je een spel spelen op je tv of ergens anders.

Spelen op je tv

Benodigdheden:

Claim nu jouw 10% korting op de Mini IJs Gril!
  • Televisie
  • de Joy-Con
  • Switch Console
  • Switch dock
  • (de Pro controller)

De Switch console aansluiten op de Switch Dock zorgt ervoor dat het spel zich op de tv afspeelt. Met de Joy-Con controller kan je het spel spelen. Voor multiplayer koppel je simpelweg meerdere controllers aan het spel. Wanneer je de Switch console weer loskoppelt speelt het spel zich weer af op het kleine scherm die je overal mee naartoe kan nemen.

Spelen op een andere plek

Benodigdheden:

  • Switch Console
  • de Joy-Con controller

Met deze 2 onderdelen zijn een hoop variaties voor spelen mogelijk:

  1. Als je de Switch Console koppelt met de 2 losse onderdelen van de Joy-Con controller heb je een console die vergelijkbaar uitziet als de Wiiu Gamepad of de Playstation Vita.
  2. De onderdelen losgekoppeld. Qua gebruik geeft het het idee van een Wii. Zet de Switch console neer op een afstandje en speel met een controller in elke hand.
  3. De onderdelen losgekoppeld + Multiplayer. Je speelt op dezelfde manier als bij punt 2. Het verschil is dat je niet de linker en rechter Joy-Con controller vast hebt maar er een aan je medespeler geeft. Ieder neemt er dan een joycon in zijn hand en  draait hem 90 graden.

 

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

%d bloggers liken dit: