breaking news New

Nieuwste collectie inflatables voor in het water

Er is weer een nieuwe collectie luchtbedden binnen! Nóg meer vrolijke en unieke inflatables voor in het zwembad of voor in de zee! Scroll verder om de leuke floaties te bekijken.

De floaties

Voor de echte goden en godinnen hebben wij het mythisch gevleugelde paard, Pegasus als XXL luchtbed. Dit is de grootste inflatable uit het assortiment! Hij is namelijk wel 2,5 meter groot!  Bekijk hem hier!pegasus-2

 

Fruity! Ananas is lekker zoet, fel van kleur en superzomers. Nu beschikbaar in een leuke floaty voor in het water! De ananas is super groot dus je kunt lekker lang uit liggen, relaxen en bakken in de zon. Koop ‘m hier!

annanas2

Claim nu jouw 10% korting op de Mini IJs Gril!

Deze lijkt een beetje op de Flamingo inflatable, het is de Zwaan! Elegant, simpel en toch uniek voor in het zwembad of voor in de zee.   Bekijk hem hier!

swan-2_1_1

Unicorns zijn helemaal hot dit jaar. Overal zie je producten met schattige eenhoorntjes erop. Deze Unicorn inflatable kan daarom ook niet ontbreken in deze lijn! De felle gekleurde strepen zullen de omgeving wat oplichten!  Koop ‘m hier!

unicorn-2

 

Benieuwd naar de andere luchtbedden van MegaGadgets? Bekijk ze hier in een eerdere blogpost!

 

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

%d bloggers liken dit: