breaking news New

Leukste cadeaus voor Valentijn

Valentijn is nog maar een paar weken weg. Eén van de speciale dagen in het jaar dat je iets extra’s kunt doen voor jouw geliefde! Een leuk cadeautje, een romantisch diner of een spontaan bioscoopavondje. Vind jij het ook zo moeilijk om iets origineels te bedenken voor je vriend, vriendin, man of vrouw? Wellicht gewoon iets leuks voor een goede vriendin die je een keer wilt verassen. Een cadeau vinden is niet altijd makkelijk. Wat geef je iemand die geen wensen heeft? Voor Valentijn hebben wij de leukste en uniekste cadeautjes op een rij gezet!

Valentijn Cadeau’s

1. Led Hartjes Kussens

Valentijn wordt elk jaar weer opnieuw gekleurd door rode en roze hartjes. Wat past er dan beter bij deze mooie dag dan een zacht kussentje in de vorm van een hart. Wat deze kussen speciaal maakt is dat hij lichtgeeft! Daarnaast kun je door de tekst ‘I love You’ precies laten weten aan je partner hoe jij je voelt over hem of haar.

2. Mr. & Mrs. Wijnglazen

Een leuk cadeau om te geven aan een ander stel of aan je eigen partner zijn de Mr. & Mrs. Wijnglazen. De wijn glazen zijn geschikt voor elke gelegenheid, maar ze zijn natuurlijk extra speciaal voor Valentijn! Witte of Rode wijn, het maakt niet uit. Kies je favoriete wijn en creëer een gezellig avondje met z’n tweeën.

3. 24 Karaat Gouden Roos

Heeft jouw partner alles al? Elk jaar dezelfde bos bloemen geven kan saai worden. Deze gouden roos is een zeer speciaal cadeau van maar liefst 24 karaat! Het is een echte roos die goed bewaard is in goud, platina en hars, zodat deze nooit zal verwelken, net als echte liefde. Een speciale roos voor een speciaal persoon dus!

4. Truth or Dare Boek – Naughty Edition

Voor een spannende en gezellige avond kan het Truth en Dare boek een leuk cadeau zijn voor je geliefde. Kom achter de gekste dingen van jou partner of vrienden en laatst de gekste of spannendste dingen gebeuren! Het boek staat vol met spannende vragen en opdrachten over liefde, lust, relaties, passie en nog veel meer.

Claim nu jouw 10% korting op de Mini IJs Gril!

5. I Love Chocolate Cadeaubox

Zoals velen weten gaat liefde gaat door de maag! Romantische diners en verleidelijke desserts. Voor de echte chocaholic is dit een perfect cadeau. De I love Chocolate Cadeaubox is een pakket waarmee je perfecte toetjes kunt bedekken in een laagje chocola! Zet de aardbeien en slagroom maar alvast klaar..

 

Weet jij al wat je gaat kopen voor Valentijn? Laat het ons weten in de reacties!😁 Bekijk hier nog meer leuke Valentijn cadeautjes!

 

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

%d bloggers liken dit: