breaking news New

Leuke, gekke en unieke horloges bij MegaGadgets

Horloges zijn er in alle soorten, materialen en maten. Je gebruikt hem om de tijd te lezen of als accessesoire. Tegenwoordig zijn er echter veel meer dingen die je kunt doen met een horloge. Speciaal voor jou zetten wij de leukste, gekste en uniekste horloges op een rij.

Blink time horloge

Volledig gemaakt van silicoon is dit een fijn horloge om te dragen. Om de tijd af te lezen hoef je enkel één keer op de knop te drukken. De tijd zal dan verlicht worden. Wanneer je nog een keer klikt verschijnt de datum op het scherm. Erg simpel dus! Geen poespas. Het horloge werkt op vervangbare batterijen.

Gps tracker

De naam zegt het al, GPS tracker. Als ouder kan je je enorm zorgen maken om je kind. Dit horloge is ideaal voor (kleine) kinderen. Als ouder kan je ze bellen en bijhouden waar ze zijn (geweest). Zo kun je bijvoorbeeld een gebied instellen wat veilig is voor je kind. Is hij of zij eenmaal daarbuiten, dan ontvang je een melding. Daarnaast kunnen er 10 nummers in het horloge worden opgeslagen. Zo kunnen je kinderen jou ook bellen in een situatie!

disco-watch-2_1

 

Claim nu jouw 10% korting op de Mini IJs Gril!

Disco watch

De discowatch is perfect voor een feestliefhebber. De 8 led lichtjes kleuren het horloge op! Op de maat van de muziek, willekeurig of in een circel draaiend zullen de lichteffecten jou verbazen. Je laad het horloge simpelweg op met een Usb kabel! De accu zorgt ervoor dat je nooit je batterijen hoeft te vervangen. Weer een zorg minder!

Usb lighter watch

Rook jij? Dan is dit horloge wel iets voor jou. De Usb Lighter Watch is een aansteker en een horloge in één. Hij is op te laden door de USB poort. Aanstekers raak je vaak kwijt of je verbrand er nog net niet je vinger aan. Dit probleem is verleden tijd, tenzij je iemand bent die echt álles kwijtraakt natuurlijk.. Daarnaast is dit horloge ideaal in zwaar weer, de wind zal je niet tegenhouden om een sigaretje aan te steken.

Rwatch M26s – Smartwatch m26s-smartwatch-1

Ze worden steeds bekender! De smartwatches. Daarbij zijn er steeds meer verschillende smartwatches te onderscheiden. Dit horloge is de perfecte vervanger voor de echte dure iWatch. Met zijn strakke maar sportieve design kan jij je telefoon besturen door de bluetooth connectie. Je kunt hem verbinden met android en iOS. Het horloge heeft veel verschillende functies, zoals bellen, alarm, slaapmonitor en stopwatch. Bekijk alle eigenschappen hier. 

 

Welke past het best bij jou?

 

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

%d bloggers liken dit: