breaking news New

Hoe jij je hoofd koel kan houden in de zomer

Er zijn tal van manieren hoe jij je hoofd koel kan houden in de zomer. Sommige manieren liggen nogal voor de hand, zoals ijskoud drinken drinken of een ijsje eten. Op deze manieren wordt je hoofd koel houden een stuk leuker en een stuk makkelijker.

IJsblokjesblog-hoofd-koel-titanic

ijsblokjes zijn een echte lifesavior. In je drankje of direct in je mond, je wordt snel afgekoeld en het houdt je drankje lekker koud. Misschien gebruik jij je ijsblokjes wel ergens anders voor. Wat is er nou leuker dan ijsblokjes zonder die saaie vierkante vorm. Er zijn zó veel verschillende mallen voor ijsblokjes. Wij hebben een paar leuke uitgekozen om te laten zien. Met deze ijsblokjes geef je je zomerse drankje een feestelijke uitstraling. Voor de muziekliefhebbers is dit een echte musthave. Ijsblokjes in de vorm van een gitaar. Hoe leuk!? Ook vinden wij de ijsblokjes in de vorm van een brein, de titanic en een kogel erg leuk en uniek! TIP: voeg wat kleine fruitstukjes in je ijsblokjes. het ziet er leuk uit en is lekker.

Zelf ijsjes maken

Leuker dan ijsjes kopen is natuurlijk je eigen ijsje maken! De smaak van ijs is vaak hetzelfde, jij wilt natuurlijk liever elke keer een andere smaak of gewoon een eigen flavour aan je ijsje toevoegen. Fris, sap, fruit, alcohol en ga zo kan ik nog wel even doorgaan. Er zijn een hoop mallen die je kan gebruiken voor een ijsje. Deze paraplu ijsmaker is toch wel een bijzondere. Mag het de enige paraplu zijn die je nodig zult hebben in de zomer!

Drankje koel houdenblog-hoofd-koel-whiskey

Het gebruiken van ijsblokjes is niet de enige hoe jij je drankje koud kunt houden. Er zijn uniekere manieren voor. Deze manier is wel heel uniek: een (shot)glas gemaakt van ijs! Kouder kun je het niet krijgen. Je drankje koud houden en een ijsje in 1, de perfecte combinatie voor de zomer.  Voor de alcohol liefhebber is er de Whiskey Wedge. De Whiskey Wedge zoals hij officieel heet vult de helft van je glas met ijs. Hierdoor is er maar een klein deel van het ijsoppervlak blootgesteld aan het drankje zelf en smelt het ijs dus veel langzamer dan met normale ijsblokjes.

 

Claim nu jouw 10% korting op de Mini IJs Gril!

Activiteitenblog-cool-mist-spray

Wil je niet de hele dag gaan niksen omdat het zó warm is? Hou een watergevecht met waterpistolen, een waterkanon of met waterballonnen! Als je aan het sightseeen bent is een cool mist sprayer handig. Erg verkoelend al zeg ik het zelf! Het meest verkoelend blijf natuurlijk een zwembad of de zee. Wees niet bang en neem een duik!

 

Op deze manieren kom jij de zomer door. Have fun!

 

 

 

 

 

 

 

 

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

%d bloggers liken dit: