breaking news New

Halloween is coming!

Halloween komt er weer aan! Nog een paar weken en dan is het al zover. Dat betekent dat het ook tijd is om een kostuum uit te kiezen,  je huis en tuin te versieren en om bergen snoep te kopen. Met deze té leuke items ben jij voorbereid! De volgende items kunnen binnen- en buitenshuis geplaatst worden.

1. Halloween Grafsteen LED
Als jij op zoekt bent naar een item dat meteen opvalt is dit een echte aanrader. Een grafsteen met een skelet die eruit wilt komen en de letters R.I.P. Het eerste wat je aandacht zal  trekken zijn de rode ogen van het skelet die flikkerend rood licht geven. Plaats hem in je voortuin om kinderen te laten schrikken tijdens het trick or treating!

2. Zombie Tuinkabouter
In de hoek van je kamer of op je gazon, maak het zo gek en uniek mogelijk met deze originele tuinkabouters. De kabouters zijn geïnfecteerd met het zombievirus! De liggende kabouter heeft ook nog eens glow in de dark ogen! Klaar om wat mensen te laten schrikken als ze langslopen.

3. Blood Bad shower curtain
De Blood Bad shower curtain kan je overal ophangen waar je maar wilt. Pin hem vast voor het raam, voor de deur, in de deuropening of natuurlijk gewoon in je badkamer. Het douchegordijn is een aanwinst voor iedereen die Halloween thuis viert!

Claim nu jouw 10% korting op de Mini IJs Gril!

4. LED Kaarsen 6 stuks
Halloween is niet gemaakt voor veel licht. It’s all about the darkness.. De LED kaarsen zullen een enge en geheimzinnige sfeer creëren. De kaarsen zijn gemaakt van was. Door het druiperige effect zien de kaarsen er heel echt uit. de kaarsen kan je ook gedurende andere periodes blijven gebruiken!

vampier-tandennew5. Vampier Tanden Intrekbaar
Vampieren zijn elk jaar opnieuw helemaal in. Ze zijn tijdloos en dat zal voorlopig ook wel zo blijven. Als jij dit jaar verkleed gaat als vampier kunnen deze intrekbare vampier tanden niet ontbreken! De tanden passen zich aan aan de vorm van je tanden. Dat betekent dat ze iedereen zullen passen! Je bepaalt helemaal zelf wanneer ze bloeddorstige tanden tevoorschijn komen.

6. Skull Decanter
Voor de drankliefhebbers is er de Skull Decanter, een karaf met een glazen doodshoofd erin. Perfect voor je whisky, rum, scotch, tequila of wodka! Eenmaal gevuld ziet het er classy en toch creepy uit. Perfect voor de Halloweenvibe!

7. Jason Voorhees masker
Maak iedereen bang met dit griezelige Jason Voorhees masker. Jason Voorhees is de bekende killer uit de film Friday the 13th. Het materiaal van  het masker en de elastieken band zorgen ervoor dat elke volwassene het masker past.

8. Toilet LED light
halloween-snoepschaalLaat iedereen schrikken als ze de badkamerdeur opendoen. Door de motion sensor springt hij gelijk aan. Je hele wc verlicht in een aparte kleur! Door het design van de lamp past hij op elke wc pot. Kies voor de kleuren rood of groen voor het ultieme Halloween effect.

9. Halloween Snoepschaal
Bij Halloween hoort snoep! Kinderen die de wijk rond gaan of schalen vol op feestjes. Wil je een keer iets unieks hebben voor de bezoekers? Deze Halloween snoepschaal wordt bewaakt door magere Heijn die je laat schrikken als je hand zich naar de schaal beweegt. Met de rood oplichtende ogen en grappige Halloween zinnen is dit een leuk item om toe te voegen aan jouw Halloween!

10. Levensechte Skelet van 150 cm
‘I’ts all about the decoration’. Dit levensechte skelet kan eigenlijk niet ontbreken op Halloween. Het Halloween skelet is niet zomaar een goedkoop feestprulletje, maar wordt ook op scholen bij anatomische lessen gebruikt. Laat hem ergens hangen, zitten of kleed hem zelfs eng aan!

Ben jij er al klaar voor?

 

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

%d bloggers liken dit: