breaking news New

Ga naar school op Zweinstein!

Zweinstein

Altijd al student willen zijn aan Zweinstein? Pak nu je kans! Nog maar 1 dagje wachten en dan kan iedereen met een smartphone student zijn aan Zweinstein. Dus pak je toverstaf alvast maar in en bereid je uil alvast voor op de treinreis!

Op 25 april 2018 zal de nieuwe Harry Potter game op je telefoon uitkomen. Harry Potter: Hogwarts Mystery. Net als Harry zal jij spreuken leren, toverdranken brouwen en nog veel meer. In het spel kun je vrienden maken en rivalen. Eerlijk is eerlijk zonder Malfidus, Ron en Hermelien is het verhaal Harry Potter verhaal niet compleet.

Net als in de films zal de sorteerhoed je plaatsen in een bepaalde huis. Het enige wat anders is is dat je zelf kunt kiezen in welke huis je komt! Heb je geen idee wat je straks moet kiezen of in welke huis jij het beste past? Doe dan nu de officiële Pottermore test!

Wij hebben onze capes en Smekkies al ingepakt en staan al te popelen op perron 9 en driekwart tot de Zweinsteinexpress komt! Wij gaan zeker de game downloaden! Jij ook?

 

Claim nu jouw 10% korting op de Mini IJs Gril!
 

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

%d bloggers liken dit: