breaking news New

De enige echte emoji kussens bij MegaGadgets + Winactie!

Het valt niet te ontkennen: we gaan steeds meer met elkaar appen, tweeten en snapchatten.  Bellen is zo oldschool, dat doen we alleen nog in belangrijke situaties. De emoji is in de laatste jaren enórm gegroeid in populariteit. Kinderen, tieners, volwassenen en bejaarden weten allemaal wat de emoji is. Wist jij al dat de Britten de emoji erkennen als een echte taal!? Emoji’s zijn perfect om je berichten leuker te maken, boodschappen goed over te laten komen om en je mood te omschrijven zonder woorden te gebruiken.

emoji

Wat is er nou leuker dan je favoriete emoji in de vorm van een kussen! Eerder dit jaar verkochten wij al de XXL emoji kussens, maar de kleine emoji kussens zijn ook verkrijgbaar bij MegaGadgets.  Ze zijn súperzacht en beschikbaar in de volgende versies: Blow Kiss, Crazy Tongue, Heart Eyes, LOL emoji en de meest bekkende: Emoji Poo💩.

Perfect om je kamer op te vrolijken, iemand te laten zien wat je voelt en om lekker mee te knuffelen. Ben jij nog op zoek naar een cadeau voor Moederdag of voor een verjaardag en ben je het zat om hetzelfde cadeau als elk jaar te geven? Dan is deze enige echte emoji pillow het perfecte cadeau!

Winactie:

Doe nu ook mee met onze winactie! Raad de films die bij deze emoji’s horen en laat het ons weten in een privébericht op Facebook😘.WINactiess

Claim nu jouw 10% korting op de Mini IJs Gril!

Bron: MegaGadgets; de originele Emoji kussens voor € 9,95.

 

 

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

%d bloggers liken dit: