breaking news New

EMOJI’S are taking over!

Emoji’s zijn overal! Facebook, Twitter, Instagram en natuurlijk Whatsapp. De emoji’s worden daarnaast ook steeds bekender. De emoji’s kunnen precies weergeven wat jij bedoelt of hoe jij je voelt zonder daadwerkelijk woorden te gebruiken. De naam emoji komt van het engelse woord emotions die vertaalt is naar emoticon, het icoontje die je emotie weergeeft. Japanners noemde deze icoontjes emoji’s, dus vandaar! Wij proberen jullie steeds weer te verassen met leuke producten, zoals nu de emoji lijn. Lees snel verder om te zien welke leuke emoji producten er nu zijn!

Emoji mokken

De dag beginnen met een  lach. Dat zouden we allemaal wel iedere dag willen. De emoji mokken maken dat een stukje makkelijker. Ze zien er superleuk en vrolijk uit. De mokken komen in de emoji’s smiling poo💩, crazy tongue😛, happy face😃, cool emoji😎 en heart eyes😍. Drink jij binnenkort uit deze leuke bekers. Bekijk ze alle 5 hier.

Emoji sleutelhangers

Ken je dat moment.. Je graait in je tas naar je sleutel maar je tas zit overvol met van alles en nog wat. Eén groot zwart gat waar van alles in kwijt kan (zeker in vrouwentassen). Met de fluffy emoji sleutelhangers wordt je sleutel zoeken een eitje. Zoek gewoon naar een grote felgele bol en jij kan zo je huis of schuur in. Herken je dit probleem eigenlijk helemaal niet!? No worries, ze staan ook gewoon erg leuk aan je sleutelhanger! Daarnaast maken ze allemaal ook superleuke geluidjes die bij de emoji’s passen. Leuk voor jong en oud! Bekijk ze hier.

😎 ->OWWWYEAHHH..

Emoji kussens

Velen vinden dit toch een van de leukste emoji producten: de emoji pillows! Niet zo gek ook! Ze staan superleuk op je bed of bank. De kussens wachten op jou om geknuffeld te worden. De kussens zijn súperzacht en goed gevuld. Zo behouden ze hun goede vorm en mooie uitstraling. De emoji pillows zijn een echte aanrader om aan iemand te geven als cadeau. Zo laat je de die persoon precies weten wat je voor hem voelt op een grappige, maar toch lieve manier. Bekijk hier de blog over de emoji kussens van MegaGadgets of bekijk de kussens hier in de webshop.

Claim nu jouw 10% korting op de Mini IJs Gril!

 

emoji facebook 5 (1)

 

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

%d bloggers liken dit: