breaking news New

De Tree Train die jouw kerstboom klaarstoomt!

Wij zitten alweer helemaal in de kerstsfeer. De kerstproducten stromen binnen, de kerstliedjes worden weer afgespeeld in élke winkel en het shoppen voor cadeaus is begonnen. Elk jaar krijgt MegaGadgets leuke kerstproducten binnen. Dit jaar viel er één wel heel erg op: De Tree Train. Is hij echt zo mooi en goed als hij lijkt? Om hier achter te komen ga ik een van de  nieuwste producten testen.

VerpakkingTree Train bij MegaGadgets

De verpakking ziet er netjes en luxe uit. Eenmaal thuis aangekomen met de grote doos kwamen er direct een paar nieuwsgierige hoofden kijken. Alle onderdelen zaten veilig verpakt en waren heel. De onderdelen zijn van goede kwaliteit en de karretjes zijn erg uniek, maar toch herkenbaar voor kerst.

‘Installeren’

Het is aan te raden om de Tree Train in de boom te hangen VOORDAT de kerstaccessoires erin zitten. Helaas niet het geval bij onze kerstboom, maar no worries! Het is gelukt om de Tree Train te installeren zonder dat er kerstballen of andere accessoires kapot zijn gegaan. Er wordt natuurlijk een handleiding bijgeleverd zodat jij in een paar eenvoudige stappen de trein in je boom hebt zitten.

Claim nu jouw 10% korting op de Mini IJs Gril!
 

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

%d bloggers liken dit: