breaking news New

De nieuwe Ananas inflatable

ananas2‘Hij woont in een Ananas diep in de zee!’ Een spons die in een ananas woont.. Toch een beetje vreemd. Don’t blame him! Ananas is zoet, kleurrijk en zomers. Achter een stekelige schil schuilt een heerlijke vrucht. Je hebt misschien al andere opblaasbare luchtbedden zien langskomen. Wij kunnen daar nu deze leuke floaty aan toevoegen: de opblaasbare ananas!

De inflatables zijn helemaal hot deze zomer! Lekker ronddobberen in een zwembad of in de zee. Deze floaty is een echte eyecatcher en is dé perfecte accessoire voor op al je (vakantie)foto’s. Door de felle maar warme kleur val jij op in het water en ben je ook nog eens makkelijk te vinden. Benieuwd naar de andere inflatables? Bekijk ze hier op onze blog.

De Inflatable

Het luchtbed is op te blazen met de mond, maar ik raad het je toch aan om een (klein) pompje te gebruiken. Zo hou je tenslotte meer tijd over om lekker te luieren in de zon.. Mocht hij ooit een gaatje krijgen kan je deze zo plakken met de lijm die bijgeleverd wordt. Met een lengte van wel 1.85m relax jij lekker de zomer door!

 

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

%d bloggers liken dit: