breaking news New

5 Unieke lampen die jij mist in je huis! 💡

Lampen.. We kunnen niet meer zonder. Een huis zonder licht kunnen we ons allemaal niet meer voor stellen, tenzij je nog vast zit in het stenen tijdperk.. Lampen zijn simpelgezegd dus erg belangrijk in het dagelijkse leven, maar dit betekend niet dat ze saai hoeven te zijn toch!? Is jouw huis ook toe aan wat vernieuwing en unieke gadgets?

Golden Gun Lamp Replica | MegaGadgets
Golden Gun Lamp Replica | MegaGadgets

1. DIY Lamp

Deze lamp maak je zo uniek als je zelf wilt. Door de verschillende haken hang jij de individuele lampen op op de afstand en hoogte die bij jouw kamer past. Zo kun je bijvoorbeeld de draden zo doen hangen dat het lijkt op een kroonluchter! Met maar liefst 8 draden met lampen verlicht jij je kamer op een manier als nooit tevoren!

 

2. Golden Gun Lamp Replica

Hou je wat meer van een mancave look? Dan is deze lamp ideaal voor jouw ruimte. De stylish golden guns geven creëren de look van een rijke stinkerd. Met deze verlichting in je huis straal je zeker geld en macht uit & weet iedereen dat er niet met je valt te spotten!

D-Light Mood Lamp
D-Light Mood Lamp

 

Claim nu jouw 10% korting op de Mini IJs Gril!

3. D-Light Mood Lamp 

Je kent ze vast wel. De lampen die van kleur veranderen en zo elke keer weer een unieke sfeer creëren in je kamer! Deze lamp heeft maar liefst 256 verschillende kleuren! Je kunt de lamp zo instellen dat hij elke kleur afgaat, of dat hij maar 1 kleur laat zien. Op deze manier kun je je kamer aanpassen aan jouw mood of situatie. Laat alle kleuren afspelen voor een feest of zet hem op oranje/rood voor een kampvuur-sfeer voor een romantische avond!

 

 

 

4. Retro Gloeilamp Multicolor

De ouderwetse gloeilamp is terug in een nieuw jasje! De Retro Light Bulb geeft prachtig LED licht. Het enige wat je hoeft te doen is trekken aan het koord of aan de lamp zelf. De lamp verandert automatisch van kleur. Dus wat maakt deze lamp verder uniek? Hij wordt niet warm! Je zult dus nooit je handen verbranden aan deze lamp wanneer je hem aan en uit doet.

5. Aurora Laser Projector

Wil je iets compleet unieks toevoegen aan je kamer? Dan zit je met de Aurora Laser Projector helemaal goed! Deze lamp geeft niet alleen verschillende kleuren licht, je kan het ook nog eens als muurprojector gebruiken. Wanneer je het kapje eraf haalt zal het licht op een bijzondere manier op je plafond schijnen.

Retro Light Bulb | MegaGadgets
Retro Light Bulb | MegaGadgets
Aurora Laser Projector | MegaGadgets
Aurora Laser Projector | MegaGadgets

 

Welke lamp vind jij het meest uniek?

 

 

 

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

%d bloggers liken dit: