breaking news New

10 redenen waarom de lente beter is dan de winter

Begrijp me niet verkeerd, ik ben geen winter-hater. Wat ik (en zonder twijfel velen anderen ook met mij) wel haat is de kou, vochtigheid, bacteriën die rondvliegen en de winterblues die zo kenmerkend zijn voor de winter. Na deze druilerige periode kijk je vast al een beetje uit naar de lente. Lees daarom snel de 10 redenen waarom de lente beter is dan de winter!

Waarom de Lente beter is:

  1. Het wordt weer warmer! Finally!!
  2. Het festival en feestseizoen begint weer.
  3. Lente en zomerkleren zijn veel leuker dan de 100 laagjes die je in de winter draagt. Daarnaast kan je ook nog eens aan je kleurtje werken als het warm genoeg is voor korte mouwen!
  4. De teamsporten worden weer naar buiten verplaatst! Sporten in het algemeen wordt buiten weer aangenamer, denk hierbij aan: hardlopen, fietsen en wandelen.
  5. Winterslaapjes komen ten einde. Dit betekent dat er overal weer nieuwe baby diertjes geboren worden.
  6. ’s Ochtends wordt het eerder licht en ’s avonds gaat de zon later onder! Geef toe, niemand houdt ervan om te vertrekken in het donker en weer thuis te komen in het donker. Wij zijn niet gemaakt voor een volledig ‘nachtleven’.
  7. De natuur begint weer tot leven te komen! De Bomen krijgen hun groene bladerdek weer langzaam terug en bloemetjes laten zich weer zien.
  8. In de lente en zomer voelen we ons vaak beter en fitter dan in de winter. Die random griepaanvallen laten we met liefde achter ons.
  9. Weer lekker buiten zitten op een tarasje!
  10. Het vooruitzicht naar de zomer is alweer een seizoen dichterbij!!! BIJNABIJNABIJNA!! Ben jij er al klaar voor?

 

Wil je vaker leuke, gekke en handige blogs lezen? Abonneer je dan op onze blog om een melding te ontvangen wanneer er weer een online staat!

Wij zijn ook benieuwd waarom jij de lente zo leuk vind. Laat het ons weten!

Claim nu jouw 10% korting op de Mini IJs Gril!
 

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

%d bloggers liken dit: