breaking news New

1 April en de top 5 grappen van de bekendste bedrijven!

1 April, kikker in je bil. Aan alle grappen en pranks te zien is het weer zover. De internationale dag van de grap, maar wij zijn niet de enige die grappen uithalen. Bedrijven zijn er in de afgelopen jaren erg goed in geworden! Daarom hebben wij 5 grappen van bedrijven die iedereen wel kent op een rij gezet!

1. Google staat er bekend om; het maken van de gekste en de meest creatieve 1 April grappen. Dit jaar heeft Google er een spel van gemaakt: Pac-Man spelen in je Google Maps. Google heeft deze Prank 2 jaar geleden ook al gelanceerd. Waarschijnlijk hebben ze het dit jaar weer gedaan, omdat het zo succesvol is geworden.

2. Burger King adverteerde in 1998 met een burger voor linkshandigen, ‘The Left Handed Whopper’. Deze burger was zo ontworpen dat alle ingrediënten 180 graden gedraaid waren. (Eigenlijk dezelfde burger dus.) Burger King vermeldde een dag later haar 1 april grap en liet weten dat er duizenden mensen waren die de burger hadden besteld!

Gerelateerde afbeelding

3. Starbucks lanceerde 7 jaar geleden twee nieuwe formaten voor hun drankjes; Plenta en Micra. De kleine variant wat geloofwaardiger dan de grote.. Zeg nou zelf, een emmer koffie (net zo groot als een KFC bucket!) mee naar huis nemen is niet echt ideaal. Toch waren er een hoop mensen die het geloofden.  Tja.. Het is Starbucks..

Claim nu jouw 10% korting op de Mini IJs Gril!

4. De Samsung Galaxy Blade Edge.. Als er naast smartphones ook smartwatches bestaan, waarom dan niet een smart knife? Met dezelfde eigenschappen van andere Samsung Edge telefoons ging de vraag rond of het echt zo zou kunnen zijn. Met 1 April in het vooruitzicht werd het antwoord al snel duidelijk.

5. T-Mobile kwam met een zogenoemde ‘Binge On Up’. Dit is een uitvinding die je helpt met het altijd kunnen kijken naar je telefoon, alsof we dat nog niet genoeg doen. De ideale uitkomst voor de echte Netflix Binge Watcher! Ook dit nieuwe product, is (helaas) maar een 1 April grap.
Afbeeldingsresultaat voor tmobile aprils fools

 

Haal jij ook grappen en pranks uit bij je vrienden en familie vandaag?😛 Op de hoogte blijven van onze blogs? Abbonneer je dan nu!

 

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

%d bloggers liken dit: